5 tips til bedre selvtillit

For å være en optmialt selvsikker, sterk, suksessfull kvinne, må du leve fra et fredfullt sted i deg selv og ha kontakt med din indre rytme. Ved å kvitte deg med drama, kaos, bekymringer, selvkritikk og lignende, vil du umiddelbart tillate deg å føle på ro i livet ditt.

Å være fri fra alt som ikke er autentisk for deg, vil gi deg en tilstand av ro slik at du kan få klarhet og begynne og handle, slik at du kan få gjort de tingene du så lenge har drømt om. Det er på tide å flytte selvtillitten din flere hakk opp på skalaen!

1. Selvsikre kvinner har ingen interesse av å analysere andres handlinger 

Gi slipp på behovet for bekymringer, spesielt rundt hva andre tenker og mener, om hva de mente med det de sa eller gjorde. Løsriv deg fra behovet for å gruble over hva som skjedde, hva du gjorde eller ikke gjorde, hva andre sa eller ikke sa. Løsriv deg totalt fra bekymringer om hva andre mener. Bekymring bringer deg verken lykke eller bedre selvtillit.

For i sannhetens navn så vet vi jo ikke dette uansett, og vi har ingen kontroll over hva andre tenker og mener, eller hvorfor de tenker og mener dette. Den største energeislukeren du kan la deg fange av, er nettopp den å frustrere deg over ting du ikke kan kontrollere. Det eneste du kan kontrollere og styre er dine egne tanker og holdninger til dette. Du kan ikke forandre andre, men du kan forandre ditt forhold til andre. Når vi bruker energi på andres handlinger, drenerer det oss og distraherer oss vekk fra vårt eget liv, og disse distraksjonene leder ofte til selvsaboterende oppførsel.

Tenk hvor mye energi du kan bruke på å irritere deg over andre menneskers handlinger, enkelte ganger kan man bli helt utslitt av det, og hos mange blir det dette livet dreier seg om, å bekymre seg over andre eller irritere seg over hvor dumme, håpløse og slemme andre er, uten å rette noen finger mot seg selv samtidig. Se for deg at du bruker denne energien på de tingene du brenner for i stedet, og skap et meningsfylt liv for deg selv. Ved å gjøre dette føler du deg umiddelbart mer selvsikker.

Lag en hellig forpliktelse med deg selv i dag, som sier at du skal frigjøre deg fra å analysere andres handlinger, du får uansett ikke gjort noe med dem.
Erstatt dette med STORE drømmer – du vil umiddelbart føle deg bedre!

2. Selvsikre kvinner velger et liv fritt for bekymringer

Bekymringer rundt ting i fortiden og fremtiden vi ikke kan kontrollere, bidrar aldri til å nære produktivitet eller løsning i forhold til dine drømmer og mål. Bekymring er en stor distraksjon, som holder oss tilbake, og hindrer oss i å ta bevisste og meningsfylte handlinger i livet.

Lag en liste over alle tingene som bekymrer deg på daglig basis, og erstatt dem med positive ting som fyller sjelen din med glede. Du vil føle deg så mye bedre og levende!

 3. Selvsikre kvinner nyter hvert øyeblikk av livet – også de vanskelige

Selvsikre kvinner vet å omfavne hvert øyeblikk av livet. De tror på seg selv som ressurssterke og kreative, selv når ting blir utfordrende. De vet at gjennom utfordringer skjer det vekst.

Tillat deg selv å bevege deg i flyt, og gi slipp på motstand. Dette er nøkkelen! Spesielt når ting er utfordrende. Å holde kontakt med din indre flyt, også gjennom utfordringer, betyr å se etter positive og kreative løsninger.

Du må gi slipp på negative og kritiske tanker slik at du kan finne den perfekte anledningen i det utfordrende øyeblikket. Selvtillitten øker når vi handler i øyeblikk der vi ellers hadde foretrukket å krype under teppet og unngå det hele.

4. Selvsikre kvinner føler seg knyttet til seg selv, andre og naturen

Jo mer du elsker deg selv og jo mer du føler du er i kontakt med deg selv, jo mer vil du både gi og motta.

Bruk tid hver dag på deg selv i stillhet – enten det er å skrive, gå en tur i naturen, trene, meditere eller drikke en kopp te – og begynn å få kontakt med deg selv. Ta et dypdykk inn i sjelen din og koble til dine drømmer og lengsler. Bli kjent med deg selv slik at du kan begynne å skape det livet du ønsker, og del den beste utgaven av deg selv med andre mennesker, til glede og inspirasjon for alle.

5. En selvsikker kvinne smiler med munnen, hjertet og øynene

Dine øyne er stien til hjertet og sjelen – smil med dem! Virkelig, øv på dette akkurat nå! Gå bort til speilet og smil til deg selv med øynene. Å smile skaper en feel-good energi som er veldig smittende. Å smile er et speilbilde på indre glede og er en gave du kan dele med andre uansett hvor i verden du er.

Selvsikre kvinner er spontane og blir ikke paralysert av frykt. Ikke la frykt fra fortiden, eller frykt for hva som kan skje i fremtiden, hindre deg i å være ekte og autentisk akkurat nå! Fortid er fortid, og vi har alle ting fra fortiden vi gjerne skulle vært foruten, men selvsikre kvinner har endret sitt forhold til hva som skjedde i fortiden, og lar seg ikke lenger stoppe av det som allerede har skjedd, de er mer opptatt av hva som skjer her og nå.

Fremtiden har ikke skjedd – så å frykte hva som kan skje er ikke akkurat den beste måten å omfavne livet på, ei heller la livet bli til en fest. Hvis du tillater deg å gi all din styrke til fortiden eller fremtiden, vil det kun holde deg tilbake. Tillat deg selv å lære og vokse, så du kan gå videre fra fortiden og leve i nåtiden.

Del gjerne i sosiale medier <3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer

comments