Personlighetstest: du vil bli overrasket over resultatet

Denne uhøytidelige testen kan si noe om hvilke områder i livet ditt du kanskje kan jobbe mer med. Svar på spørsmålet under og skriv ned svaret. Du vil bli overrasket over resultatet.

Du går inn i et rom og ser fire dører rundt deg: en hvit, en sort, en blå og en rosa. I hvilken rekkefølge føler du for å åpne dørene for å se hva som er bak dem?

Du behøver ikke åpne alle dørene om du ikke ønsker. Skriv ned rekkefølgen før du ser på svarene nedenfor.

Ikke juks!

Hvis du er klar kan du se på resultatene (under bildet).

Resultat – dette står de forskjellige dørene for

  • Hvit: Personlig liv
  • Sort: Døden
  • Blå: Arbeid
  • Rosa: Kjærlighet

Tolkning

Hvis den første døren som åpnes er:

Hvit, du er en person som har selvtillit og bryr deg om deg selv.

Rosa, du er en person som er forelsket eller på aktiv jakt etter et forhold.

Blå, du prioriterer karrieren din høyt, hvilket betyr at du setter andre aspekter av livet ditt tilside til fordel for karrieren. Eller du er for opptatt av penger.

Sort, du er muligens deprimert eller veldig introspektiv. Vanligvis vil førstevalget av den sorte døren vise at du sliter med din psykiske helse, og ofte også unnvikelse og fornektelse.

Hvis den andre døren som åpnes er:

Hvit, kanskje setter du ditt personlige liv litt på hylla, men du har selvtillit og elsker deg selv.

Rosa, du er i emosjonell balanse, enten fordi du er i et bra forhold, eller fordi du generelt er et balansert menneske.

Blå, du tilbringer såpass mye tid på jobb at det kan skade andre områder av livet ditt. Kanskje bruker du så mye tid på jobb fordi du forsøker å fylle tomrommene i andre deler av livet.

Sort, du har unnvikende tendenser. Kanskje ikke så mye som hvis den sorte døren var ditt førstevalg, men disse tendensene er fortsatt sterke. Mange tenåringer har denne døren som andrevalg fordi unnvikelser ofte er en del av oppveksten.

Hvis den tredje døren som åpnes er:

Hvit, det kan virke som om du har gitt opp livet. Vanligvis vil folk som har den hvite døren som tredjevalg lav selvtillit og være tilbøyelige til pessimisme.

Rosa, enten er du i et stagnert forhold, eller du nekter deg selv retten til å elske eller bli elsket.

Blå, du føler deg komfortabel og er fornøyd med jobben din.

Sort, du sliter på et bestemt område i livet ditt. For å finne ut hvilket, se på hvilken dør du har som fjerdevalg. Denne viser hvilket område du føler at noe mangler eller ikke er “komplett”.

Hvis den fjerde døren som åpnes er:

Hvit, du har fullstendig gitt opp ditt personlige liv. Ofte blir dette valgt av kvinner som helt har gitt opp seg selv i ansvar for hjem, mann, barn og barnebarn. Uansett tilfelle, viser det en veldig sårbar situasjon.

Rosa, du ser ut til å ha flyktet helt fra følelsene dine, enten fordi livet ditt har stagnert fullstendig i forholdet ditt, eller fordi du har neglisjert denne delen av livet ditt.

Blå, du liker ikke jobben din og jobber kun for å tjene til livets opphold.

Sort, du er mentalt frisk og har et sunt ønske om å leve.

Hva så du bak dørene?

Rekkefølgen på dørene du åpnet betyr aller mest. Hva du forestilte deg bak dørene kan avsløre din følelsesmessige holdning i forhold til hvert område.

Del gjerne i sosiale medier <3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer

comments