Er du en alfaperson?

Alfa-personligheter er gjerne personer som er sterke, ambisiøse, majestetiske og skremmende på samme tid. De sikter høyt og sikter mot suksess.

De er selvstendige og trives i sitt eget selskap, samtidig som de tiltrekker seg andre personer. De er flokkledere.

Hvis du er usikker på om du har det som skal til for å være en alfahann eller -hun, her er 10 ting som beskriver hva det vil si å være en alfapersonlighet.

Du sier ting rett ut og går ikke rundt grøten

Hvis du har en alfapersonlighet vet du som regel hva du ønsker fra andre mennesker, og du liker ikke småprat. Istedet går du rett på sak, unngår enhver form for tåkeprat, og ettterlater ikke rom for tolkning.

Hvis du er usikker på noe, foretrekker du å diskutere med, og evaluere den andre personens mening før du tar en endelig avgjørelse. Og løgn er ikke en del av din form for kommunikasjon. Du ser ingen grunn til å lyve, og det er definitivt ikke en av dine kjerneverdier.

Du foretrekker handling fremfor ord

Ord er foreldet sammenlignet med handling. Dette vet du, og du vet også at bullshit kommer fra ord. Dette er hvorfor du ikke overanalyserer folks tekster, ord og lovnader.

Tvert imot foretrekker du å observere deres oppførsel, fakter og reaksjoner ansikt til ansikt. På grunn av dette bygger du ikke opp høye forventninger til folks lovnader og gjennomtenkte verbale utsagn, du venter og ser hva de faktisk utfører.

Du er ikke redd for å gå glipp av noe

Du er drevet av det du faktisk bryr deg om, og det inkluderer ikke andre mennesker drama, sladder eller deres behov for å være en av flokken. Å gå glipp av en fest eller den siste online hype’n er overhodet ikke en bekymring du har.

Når du er genuint interessert i noe, vil du være den første til å lære deg alt om det, og alt du trenger å vite om det. Enkelt og greit fordi det er noe som engasjerer deg.

Står for det du gjør

Du er konsekvent og står alltid for det du gjør. “Practice what you preach” kunne godt vært ditt motto. Det er fordi du ikke ser noen grunn god nok til å sette opp et skuespill eller skifte mening bare på grunn av omstendighetene.

Hvis du er uenig, er du modig nok til å vise det. Det er alltid en god grunn bak dine handlinger og du tolererer ikke gruppepress. Dette gjør deg ærlig både mot deg selv og andre, uavhengig av deres preferanser.

Du teller ikke antall venner

Selv om du er god til å kommuniserere med folk og du har mange bekjente, vet du utmerket godt at de du kan stole på kun er en liten håndfull. Du skiller klart mellom venner og bekjente, hvorav førstnevnte kategori kanskje bare betsår av en eller to personer.

Dette gir deg stor styrke i forhold til å distansere deg fra giftige forhold, falske vennskap og falsk smiger. Du vet enkelt og greit at alle har sine svakheter og at de ikke vil tenke seg om to ganger for å dolke deg i ryggen eller prøve å utnytte deg. Det er grunnen til at du holder en trygg avstand og fortsatt er vennlig og i godt humør.

Du trives i ditt eget selskap

Din uavhengige personlighet tillater deg å håndtere ting på egen hånd og du har ikke noe imot å være alene. Du klarer deg fint uten andres hjelp, og hvis du velger å få deg en partner gjør du det kun hvis vedkommende deler dine verdier og ideer.

Dette inkluderer å gjøre ting og å dra steder andre ikke ville gjort på egenhånd. Du har ingen problemer med dette, ettersom du har det helt fint med å gjøre ting både med og uten andre.

Du er lavmælt på ditt beste

Sosiale medier er ikke stedet du går for å dele alt du opplever og ser for å få “likes” og anerkjennelse. Hvis du først deler, så er det ting du finner spesielt, og du setter pris på de som forstår budskapet ditt.

Du respekterer ditt privatliv og foretrekker å trekke en linje mellom deg og omverdenen. Derfor går du ofte glipp av enkelte begivenheter, ettersom disse begivenhetene ikke er relevante for deg.

Du er alltid opptatt med å gjøre tingene du elsker

Du liker ikke meningsløse aktiviteter. Hva du enn gjør så må det være i retning av noe du elsker å drive med. Du tilbringer tiden med å forfølge drømmene og målene dine og du velger alltid å gjøre de tingene du elsker.

Din produktivitet er ikke inspirert av behovet for å oppnå komplimenter eller lovord fra andre, men heller for kjærligheten til tingene du gjør.

Du bryr deg ikke om hva andre sier

Du følger din egen standard og du ser verden gjennom dine egne erfaringer. Dette er hvorfor du ikke baserer livet ditt på hva andre føler om det du måtte foreta deg. Men du lytter og vurderer alltid meningene til de du verdsetter og respekterer.

Du vet utmerket godt at du ikke kan tilfredsstille alle, så du gjør bare det du føler er moralsk riktig og som ikke skader din egen selvfølelse. Dette gjør deg ikke respektløs overfor andres følelser, ettersom du alltid vil behandle mennesker slik de behandler deg.

Du vil heller være singel enn å være sammen med noen som ikke forstår dine verdier

Du lider ikke av behovet for å være i et forhold for enhver pris. I stedet vil du vente på den ene personen som deler dine drømmer og verdier. Du blir mest tiltrukket av personer som har like sterke ambisjoner som deg, og som kan utfordre deg og lære deg noe nytt.

Du ønsker at din partner skal se på deg som likeverdig, ikke en konkurrent. Det er enkelt: du trenger ingen, men når du ønsker noen, må kjemien være tilstede.

Del gjerne i sosiale medier <3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer

comments