Den ultimate guide til loven om tiltrekning: hvordan skape ditt drømmeliv

Loven om tiltrekning ble for alvor et kjent fenomen tilbake i 2006 da filmen og boken The Secret ble utgitt. Den komersielle måten fenomenet ble presentert på fikk det til å fremstå som et nytt fenomen for mange. Men loven om tiltrekning er langt ifra et nytt fenomen.

Ansvarsfraskrivelse: Våre artikler er ikke ment som et alternativ til medisinsk behandling, men et supplement for en helhetlig spirituell livsstil. Vi hevder ikke å sitte på noen sannhet, men skriver om ting vi personlig liker og har god erfaring med fra et spirituelt perspektiv. Vi vil ikke under noen omstendigheter oppfordre til å erstatte metoder som blir beskrevet i våre artikler med tradisjonell behandling, og vi oppfordrer på det sterkeste å oppsøke profesjonell faghjelp ved behov.

The Secret åpnet for mange opp nye måter å tenke på.
Den såkalte hemmeligheten det snakkes om er den universelle loven om tiltrekning, som i korte trekk kan beskrives som at det du fokuserer på, er det du vil tiltrekke deg. Imidlertid er dette en svært forenklet forklaring, for det handler om så mye mer enn tanker.

Kjente personer som praktiserer loven om tiltrekning

I et intervju med Larry King, beskriver Oprah Winfrey sukesessen hun har oppnådd ved bruk av loven om tiltrekning.

Faktisk gir hun loven om tiltrekning mye av æren for sukessen i livet sitt.

Men Oprah er ikke den eneste kjendisen som praktiserer og snakker varmt om loven om tiltrekning. Will Smith, Jim Carrey, og Arnold Schwarzenegger er bare noen av kjendisene som har gjort sukess ved å praktisere loven om tiltrekning.

Så hva er egentlig loven om tiltrekning?

Det er ikke så mystisk og alternativt som mange vil ha det til. Ei heller er det særlig komplisert.

Tenk på det som tyngdekraften. Om du kaster en mynt fra taket vil den havne på bakken. Hopper du ned fra en stol havner du på gulvet. Uansett om du tror på tyngdekraften eller ikke så er den der, og den virker, hver gang.

Slik er det med loven om tiltrekning også. Den er bare ikke hundre prosent vitenskapelig bevist (enda), men den har blitt gjenstand for mye forskning.

Ting i vårt univers har en tendens til å migrere mot andre lignende ting. Vi bruker ordet “ting” her fordi denne loven omfatter tanker, følelser, mennesker, objekter og alt annet i vårt univers.

Det er et universelt prinsipp, så det gjelder alle ting.

Likt tiltrekker seg likt.

Likt migrerer mot likt.

Å mene om det er sant eller usant, endrer ikke noe. Det er et enkelt universelt prinsipp. Men hvis du tror på det og mestrer det, kan du begynne å forutsi og skape hva som skjer med deg og for deg. Din bevissthet om loven om tiltrekning kan påvirke livet ditt.

Mentaltrening

Et annet ord for loven om tiltrekning er mentaltrening. Et teknikk benyttet blant annet av idrettsutøvere. Innen coaching benyttes konkretiserte teknikker for at man skal kunne visualisere seg selv i målet, altså den ønskede situasjonen. Dette er i bunn og grunn mer anerkjente måter å praktisere loven om tiltrekning på.

loven om tiltrekning

Hvordan og hvorfor virker loven om tiltrekning?

På samme måte som “hvorfor” i tyngdeloven er kompleks og vanskelig å forstå (med mindre du er en teoretisk fysiker) er “hvorfor” ift loven om tiltrekning også komplisert.

Faktisk er tyngdekraften fortsatt litt av et mysterium for forskere. Vi forstår at tyngdekraften forhindrer oss og alt annet på jorden fra å flyte bort, men den nøyaktige “hvorfor” er en komplisert sak.

LoA er veldig lik. Som med alle universets lover forstår vi at disse lovene virker, selv om vi ikke nødvendigvis forstår hvordan de skal defineres. Så, kvantemekanikk til side, les videre for å lære om hvordan denne universelle loven kan være til din fordel.

Ditt forhold til universet

For å virkelig forstå loven om tiltrekning, er det viktig å finne ut hvordan ditt forhold til universet er.

Tror du at du kan påvirke omgivelsene dine slik at ting skjer for deg? Eller tror du at ting skjer med deg?

I psykologi kalles dette perspektivet, “Internal vs. External Locus of Control.”

Enkelte personer som går i terapi tror at de er et produkt av alt som har skjedd med dem. Dette kalles et external locus of control fordi disse menneskene tror at de ikke har kontroll over sine liv. De er bare offere for omstendighetene. Målet med terapi er for pasienter å innse at de faktisk har et internal locus of control . Kort forklart kontroll over sitt eget liv.

Loven om tiltrekning fungerer på samme måte. Sannheten er at dine tanker og følelser har en effekt på hendelsene som foregår rundt deg. Et skifte i ditt perspektiv og forståelse av sannheten om forholdet til universet, kan begynne å tiltrekke seg bedre ting i livet ditt.

loven om tiltrekning

Det er ikke magi, det er vitenskap

På dette punktet kan det fortsatt hende du ikke er overbevist om dette universelle prinsippet, fordi det virker magisk, og dermed urealistisk. Kanskje det er fordi vi snakker om immaterielle begreper som tanker og følelser. Og det faktum at vi har blitt lært opp til at livet er et slit og penger ikke vokser på trær.

Når det gjelder tyngdekraften kan man i det minste se at noe faller på bakken om man kaster det opp i luften. Du forstår det kanskje ikke det, men du kan med egne øyne se hva som skjer, og derfor er det lettere å tro på.

Det er vanskelig å forestille seg at tanker og følelser kan påvirke verden rundt oss. Heldigvis tillater fremskritt innen teknologi og vitenskap oss å synlig og umiddelbart oppleve effektene av våre tanker. På samme måte som å se et eple faller til bakken, finnes det eksperimenter som viser de umiddelbare virkningene av tanker og følelser.

loven om tiltrekning

Eksempler på loven om tiltrekning – Topp 3 vitenskapelige eksperimenter

1. Summer of ’93 D.C. Meditation Experiment

En gruppe på 4000 frivillige personer sa ja til å meditere på fred og kjærlighet med intensjon om å redusere omfanget av kriminalitet i et høykrimilatitetsområdet i Washington, DC. Et team av forskere og vitenskapsperosner ga seg ut på prosjektet uten å være aprtiske og testet en hver mulig variabel.

Resultatene var klare: i løpet av meditasjonsmåneden ble kriminaliteten redusert med 25%, noe som definitivt og vitenskapelig beviser at en gruppe mennesker med gode intensjoner kan endre oppførselen til personer med uønsket adferd (kildelink i overskriften).

2. Å tro at du er yngre gjør deg yngre fysisk

I 1979 ble det utført en undersøkelse på 70-80 år gamle menn for å se på forskjellen mellom å huske ungdomsårene og faktisk gjenoppleve dem. Den ene gruppen skulle snakke om sine yngre dager, mens den andre gruppen skulle leve som de var unge igjen, ved å omgi seg med TV-programmer, musikk og aktiviteter fra deres egen ungdom.

På slutten av forsøket viste de som forestilte at de var fysisk yngre, tegn på foryngelse. Blodtrykket ble senket, leddgikt ble redusert og selv øynene og hørselen i denne kontrollgruppen ble forbedret. Ved å bare forestille seg yngre, var noe av den fysiske aldringen faktisk reversert. Deres tanker og fantasi gjorde at dette skjedde (kildelink i overskriften).

3. Vanneksperimenter

Det mest kjente eksperimentet som beviser tankekraften, ble utført av Dr. Masaru Emoto. Han fotograferte frosne vannkrystaller etter å ha eksponert dem for tanker om kjærlighet og fred, eller hat og frykt. Noen ganger ble intensjonene talt høyt, mens andre ganger var intensjonene bare tenkt.

Resultatene var alltid de samme og veldokumentert i flere bøker. Ord som håp, fred, kjærlighet, glede og lignende resulterte i vakre, symmetriske krystaller, mens ord som frykt, hat, sinne, tristhet og lignende resulterte i usammenhengende og ødelagte krystaller. Hans eksperimenter viste at våre intensjoner fysisk kan forandre verden rundt oss (kildelink i overskriften).

loven om tiltrekning

Hvordan bruke loven om tiltrekning, og hvorfor?

Nå som du forstår hva loven om tiltrekning er, og hvordan det fungerer, la oss snakke om hvordan du kan bruke det til å forbedre livet ditt. Loven om tiltrekning er et universelt prinsipp som allerede jobber i livet ditt. Start med intensjonen og tenk og føl på hva det er du vil tiltrekke deg i livet ditt – for eksempel penger, jobb, kjærlighet og relasjoner, helse og åndelighet.

1. Tiltrekke penger

Finansiell overflod er den første grunnen til at folk blir interessert i loven om attraksjon. Det er ikke rart. Å jobbe utrettelig for en liten lønnsslipp er utmattende, og når livet i tillegg byr på uventede utgifter, kan gjeldsproblemer fort komme skremmende nært.

Den gode nyheten er at loven om å tiltrekke seg penger er lett å praktisere. Når du lærer teknikkene, begynner du å se endringer veldig raskt. Mange rapporterer om uventede inntekter, tilsynelatende tilfeldige jobbmuligheter og til og med bokstavelig talt å finne penger som noen av de første resultatene når de arbeider med loven om tiltrekning.

2. Manifestere kjærlighet og relasjoner

Den nest mest populære grunnen til at folk søker informasjon om LoA er for å finne kjærligheten. Å finne en livspartner for å oppnå et ideelt, kjærlig forhold kan virke som en evig frustrerende jakt på gullet i enden av regnbuen.

Heldigvis er loven om tiltrekning et godt verktøy for å finne kjærlighet. Fordi loven om tiltrekning betyr å jobbe med deg selv og dine ønsker, gjør det deg til en mer attraktiv person.

3. Forbedre helsen din

De fleste tenker ikke over at de kan bruke loven om tiltrekning for å få bedre helse, men som du leste av resultatene i eksperimentet med de aldrende mennene, er det egentlig et godt verktøy for dette formålet. Fordi loven om tiltrekning arbeider med tanker og tanker påvirker vår fysiske virkelighet, kan du tiltrekke deg dårlig helse inn i livet ditt akkurat nå, uten å innse det.

Å lære om loven om tiltrekning hjelper deg til å se at tankene dine har en direkte effekt på hele verden – inkludert fartøyet du reiser i. En god holdning går langt for å forbedre helsen din, og loven om attraksjon kan hjelpe du tar det enda lenger.

4. Åndelig oppvåkning

I sin natur forbinder loven om tiltrekning deg med høyere, åndelige eksistensplaner. Når du begynner å praktisere teknikkene, begynner du å se utover den verdslige, vanlige verden. En ny, lysere verden full av muligheter åpner seg for deg.

Mange mennesker finner en åndelig oppvåkning i disse mulighetene. Koble deg til universets rytmer og å åpne opp for nye potensial. Loven om tiltrekning viser at du er koblet til alt, og alt er knyttet til deg.

5. Ha det mer moro

Resultatene av å bruke loven om tiltrekning er nesten bare begrenset av fantasien din. Det er endeløse ting du kan tiltrekke deg i livet ditt. Fra praktiske ting til forhold og jobbmuligheter – du kan bruke prinsippene bak loven på en hvilken som helst måte du ønsker.

loven om tiltrekning

4 trinn for å arbeide med loven om tiltrekning

Nå forstår du hva loven om tiltrekning er, og hvordan det kan fungere i ditt liv, så nå er det på tide å begynne å øve på teknikkene. I denne delen skal du lære 4-trinns prosessen for å forvandle drømmene dine fra bare et ønske til faktisk virkelighet.

Når vi går gjennom hvert trinn, forklarer vi betydningen og hvordan du kan være sikker på at du gjør det riktig. Sammen vil vi ta et dypdykk inn i prosessen for å forstå fordelene ved hvert trinn.

Før du begynner:

Mulighetene for å oppnå resultater med loven om tiltrekning er kun begrenset av fantasien din. Start med en intensjon. Det er viktig å ta deg tid til å tenke på prosessen: hvor livet ditt er nå og hvor du vil at det skal være.

Grunnlaget for loven om tiltrekning er å tro på at det faktisk fungerer. Prøv teknikkene på små ting først. For å få en følelse av hvordan loven kan fungere i ditt liv, velg noe mindre som virker mulig. Hvis du tviler, test det på noe enkelt – dette er ditt første skritt for å mestre loven om tiltrekning!

Små ting kan inkludere parkeringsplasser, tilfeldigvis finne en hundrelapp, eller høre fra en gammel venn. Disse eksemplene er flotte å begynne med, fordi de er enkle å tro på. Når resultatet skjer, vil det bekrefte din tro på loven om tiltrekning, og du kan gå videre til noe større.

La oss gå gjennom 4-trinns prosessen for å forvandle drømmene dine fra bare et ønske til faktisk virkelighet.

loven om tiltrekning

Trinn 1: Ta en beslutning

Å bestemme hva du faktisk vil er det første og mest kritiske trinnet. Du trenger en virkelig klar visjon om ønsket ditt. Enten du ønsker å tiltrekke deg noe lite, eller du ønsker en stor oppgaredring i livet ditt, bli bevisst på hva du virkelig ønsker.

Når du forestiller deg denne nye “tingen” i livet ditt, tenk det fullt ut med hver av dine fem sanser. Tilbring tid i stille meditasjon som avbilder livet ditt etter at du har tiltrukket denne nye tingen. Enten det er noe så enkelt som å finne en hundrelapp, eller noe så ambisjonsrikt som å møte din ene, sanne kjærlighet; lev deg inn i tilstanden med hvert fiber i kroppen.

Tenk på hvordan “dette nye” ser ut, lukter, låter som, føles og smaker som, om det er relevant.

  •    Hvordan føler du deg når denne “dette nye” er i livet ditt?
  •     Hvor føler du det i kroppen din?
  •    Får det hjertet til å bruse, eller sender det ilinger av glede gjennom kroppen?
  •    Har du høy puls, eller føler du på ro?

Gjør det virkelig i tankene dine. Ikke bare fokuser på å motta dette nye, tenk på hvordan livet ditt er etter det at du har oppnådd det også. Tenk deg hvordan det vil forandre verden.

Trinn 1 er viktig fordi det forbereder ditt sinn og kropp på å motta det du ber om. Hjernen vår skjønner ikke forskjellen på virkelighet og fantasi. Når du går inn i full, sensorisk fantasi, fyrer hjernen opp kroppen din for å bevege seg fremover. Muskler, blodgjennomstrømning, hjerte, lunger og alle deler av kroppen gjør seg klar til å ta del i det du forventer.

Ved åforeta deg dette fantasieksperimentet, justerer du kroppen din på linje med dine ønsker. Åpne opp for mulighetene og la kroppen motta det du forsøker å tiltrekke seg. Det kan virke enkelt, men dette første skrittet er det som baner vei for å arbeide med energiene i loven om tiltrekning.

loven om tiltrekning

Trinn 2: Trene på ubetinget kjærlighet

Kort fortalt: hvis du ikke tror du fortjener det du ønsker deg, vil du ikke få det. Om du har en dyp indre frykt så vil denne også sende ut vibrasjoner som ikke er justert på linje med det du ønsker. Da blir denne frykten en del av ditt ønske.

Tenk på det som et radiosignal. Når du søker gjennom radioen, kvil andre kanaler også kjempe om et signal. De fleste er ganske kjent med denne erfaringen. De to stasjonene konkurrerer og av og til hører du en sang og deretter deler av en annen sang. Du vil legge merke til at ingen av kanalene blir helt klare og tydelige.

På samme måte vil tvil eller frykt avbryte tankene og følelsene dine og konkurrere med det du ønsker.

Frigjør deg fra frykt og tvil

Det er vanskelig å frigjøre seg helt fra tvil og frykt eller følelsen av at du ikke fortjener noe. Instinktet ditt kan prøve å bekjempe disse følelsene ved å bruke negative tanker som for eksempel “Ikke vær redd”. Dessverre er slike tanker ineffektive og vil ikke fungere fordi de forsterker negative tanker og følelser.

Trinn 2 er viktig fordi det bringer bevissthet om våre tanker og følelser. Den eneste effektive metoden for å bekjempe frykt og tvil er å bli oppmerksom på dem, erkjenne dem og nærme seg dem med kjærlighet og medfølelse.

Du opplever disse følelsene for en dyptliggende grunn.

Noe noen fortalte deg, eller resultatet av noe du gjorde, fikk deg på et tidspunkt til å føle deg uverdig. Det var smertefullt, så selvfølgelig føler du deg redd eller fortvilet.

Dette trinnet er viktig fordi de konkurrerende signalene i deg kan være ganske sterke. For å svekke signalet eller endre retningen til disse tankene, prøv følgende: Tilnærm deg følelsene med den kjærlighet og medfølelse du vil gjort med et ensomt, lite barn eller et skadet dyr. Når du elsker deg selv, åpner du muligheten for å motta dine største ønsker, og du begynner bare å ønske de tingene som passer best for deg.

Trinn 3: Åpne opp for mulighetene

Å adressere frykten og tvilen er viktig, men etter en kort erkjennelse, erstatt frykt og tvil med glede og takknemlighet. Disse nye positive følelsene forandrer ditt perspektiv og dine forventninger, og åpner muligheten for flere store ting i horisonten.

Kanskje du ikke ser hvordan loven om tiltrekning har jobbet for deg tidligere. Du kan håpe og drømme og tenke hele dagen, men på et tidspunkt må du gå tilbake.

La oss gjøre en sammenligning.

Tenk først på de dårlige tingene i livet ditt akkurat nå. Kan du se forbindelser til frykt, tvil og gamle mønstre som brakte disse tingene inn i livet ditt?

I stedet for å føle deg skyldig eller skamfull, fokuser på å forstå din deltagelse i denne overordnede prosessen.

Å erkjenne hvordan frykten din har manifestert hendelser i livet ditt, betyr ikke at de dårlige tingene i livet ditt er din feil. Det betyr bare at loven om tiltrekning har respondert på signalet du sendte ut.

Loven om tiltrekning virker alltid

Bare vit at systemet fungerer og din nye bevissthet vil lede deg dit du nå ønsker å gå. Du trenger ikke å skamme deg eller føle deg ansvarlig.

Deretter tenk på alle de flotte tingene i livet ditt. Reflekter over hvordan dine forhåpninger, drømmer og ambisjoner sendte gode tinge til deg tidligere. Omstill nå tankene dine tilbake til de flotte tingene, og tenk at dette kan du gjøre hele tiden. Når du tror at noe kan skje, så gjør det det.

I stedet for å oppleve stolthet eller følelse av skam over ting som har skjedd (positive så vel som negative), handler det om å forstå og se hvordan loven om tiltrekning har vært og allerede er en del av livet ditt. Loven om tiltrekning har alltid eksistert, men nå er du klar over det og kan ta bevisste valg.

Styrk din forståelse for loven om tiltrekning

Trinn 3 er viktig på grunn av koblinger, bevissthet og takknemlighet. Katalogisering av alle små ting som har skjedd i livet ditt og å spore det tilbake til en tanke eller følelse er tidkrevende og lite nyttig. Se heller koblinger til hvor du er nå, og tilstanden i tankene dine som ledet deg dit.

Når du ser at loven om tiltrekning fungerer uten at du vet, vil det styrke din forståelse for at dette bare er en universell lov. Arbeid med din bevissthet om loven og forstå hvordan den fungerer. Deretter kan du jobbe med loven og tilpasse deg den.

Til slutt, takknemlighet. Føl deg takknemlig for hvordan denne loven allerede har virket så bra for deg. Lag en liste over alle de flotte tingene i livet ditt og uttrykk din takknemlighet for disse tingene. Å uttrykke takknemlighet er nøkkelen til å oppnå enda bedre ting.

loven om tiltrekning

Trinn 4: Erfar virkeligheten av ønskene dine

Nå er det på tide å leve ut realiteten av dine ønsker. Du har forestilt deg hva du vil, fjernet tvil og frykt og innett hvordan loven allerede har jobbet for deg tidligere. Du praktiserte denne typen fantasiøvelse i trinn 1, men nå er det på tide å leve ut den fantasien.

Dette er litt av en skuespillerøvelse, så slipp av hemmingene dine for å gjøre denne øvelsen virkelig effektiv. I stedet for å bare visualisere virkeligheten av tankene dine, lev det ut så mye som mulig. Dette kan føles flaut eller rart, men om et øyeblikk skal vi forklare deg hvorfor dette er så viktig.

Start med noe enkelt

Hvis du praktiserer disse teknikkene opp mot et realtivt enkelt ønske, anbefaler vi at du gjennomfører det i dag. Bruk for eksempel teknikken til å finne en god parkeringsplass. Sett deg i bilen, kjør dit du skal og forvent at den perfekte parkeringsplassen står der og venter på deg.

Si det høyt. “Den perfekte parkeringssplassen er ledig til meg.” Igjen er vi fullt klar over at dette kan virke flaut eller rart, men det er et viktig trinn.

Hvis du praktiserer teknikken på noe større, kan denne øvelsen være vanskelig. Men bruk fantasien din. Hvis du prøver å gå ned i vekt, gå ut og kjøp et antrekk som passer til størrelsen du jobber mot. Hvis du vil ha en ny bil, gå til en forhandler og se deg rundt.

Hvis du sikter mot noe så stort som fullstendig økonomisk frihet, må du begynne å planlegge hva du skal gjøre med all den fritiden og pengene du kommer til å oppnå.

Visualiser at du allerede har oppnådd resultatet

Det viktige trinnet er å handle og leve som om du allerede har det du ønsker deg. Det trenger ikke å være ekstravagant, det er ikke noe mål å sikte mot luksusfellen. Men du kan late som om du lever i luksus uten å bruke penger. Husk at hjernen ikke vet forskjell på fantasi og virkelighet. Det bruker du til din fordel.

Trinn 4 er viktig av to grunner. Den første er at den justerer deg med dine ønsker. Hele konseptet med loven om tiltrekning er at likt tiltrekker likt. Når du handler og tenker som om du allerede har fått det du ønsker, sender du en tydelig og klar melding til universet om at du er seriøs. Handlinger snakker høyere enn ord.

Dette trinnet er også viktig fordi det lar deg virkelig føle tilfredsstillelsen av å ha oppnådd hva det nå enn er du har ønsket deg. Det styrker troen din og forsterker visualiseringen du jobbet med i første trinn. Kast deg inn i dette siste trinnet med glede og entusiasme!

loven om tiltrekning

Hva nå?

Så, etter at du har fullført de fire trinnene, vil du sannsynligvis spørre, “Hva nå?”.

Den siste brikken i loven om tiltrekning-puslespillet er utholdenhet. Det er ingen formel for hvor lang tid det tar å manifestere seg ting og hendelser i livet ditt. Vi har alle hver vår egen individuelle hindring å overvinne, og det vil ta tid å se resultatene av dette systemet.

Hvor fort skjer manifesteringen?

Noen begynner å se ting skje umiddelbart, mens for andre tar det litt mer tid. Nøkkelen her er tålmodighet og utholdenhet.

Så snart tvil eller frykt begynner å krype tilbake, gå tilbake til trinn 2 og adresser det.

Hvis du har mistet kontakten med din klare hensikt, går du tilbake til trinn 1.

Hvis din tro på loven om tiltrekning svikter, gå tilbake til trinn 3.

Hvis alt annet feiler, gjenta trinn 4 hver dag til det blir en realitet!

Takknemlighet hver dag

Fortsett å uttrykke takknemlighet hver dag. Tenk positivt og husk alle koblingene du har laget som beviser at loven om tiltrekning er sann for deg. Ta tid hver dag for å gjennomgå visualiseringsøvelsene og forbered sinn og kropp for å motta denne utrolige gaven.

Loven om tiltrekning er universell, og den kommer til å fungere med eller uten intensjon. Hvis du fortsetter å komme til kort, adresser tvil og frykt på nytt, fordi de sannsynligvis snakker til deg mye høyere enn ønskene dine gjør.

Vi har sagt det før, men det er verdt å gjenta:

Loven om tiltrekning er en universell lov som arbeider med eller uten din tillatelse. Din bevissthet om det og forståelse for hvordan den kan fungere i livet ditt, vil tiltrekke seg flere av de tingene du ønsker.

Men det er vanskelig å bli vant til å bruke riktig tankegang og sende ut de riktige signalene. Enten du er usikker på hvordan du får en virkelig klar visjon om hva du vil eller hvis du sliter med å frigjøre frykten og tvilene som synes å være høyere enn deg, kan du lese denne artikkelen.

Del gjerne i sosiale medier <3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer

comments