Gudinne.no er et livsstilsmagasin som ønsker å inspirere til en mer etisk, kreativ og meningsfylt hverdag.

Vår nettside omfatter temaer rundt spirituell livsstil, inkludert trening, kosthold, skjønnhet og personlig vekst. I tillegg skriver vi om ting vi synes er inspirerende og vakkert.

Felles for alt vi publiserer er en helthetlig og spirituell tilnærming til kropp og sinn.

Vi ønsker også å inspirere til personlig vekst, da vi mener at alle har unike egenskaper som kan bidra til at verden blir et litt bedre sted å leve. Om alle tok i bruk sine positive ressurser i stedet for å fokusere på alt det negative i og rundt oss, tror vi mye kan utrettes. Havet består av mange små dråper.

Gudinne.no sine skribenter og samarbeidspartnere

Våre skribenter har alle sine spesialområder. To har valgt å skrive under pseudonym, ellers skriver alle andre under fullt navn

Ansvarsfraskrivelse: Våre artikler er ikke ment som et alternativ til medisinsk behandling, men et supplement for en helhetlig spirituell livsstil. Vi hevder ikke å sitte på noen sannhet, men skriver om ting vi personlig liker og har god erfaring med. Vi vil ikke under noen omstendigheter oppfordre til å erstatte metoder som blir beskrevet i våre artikler med tradisjonell behandling, og vi oppfordrer på det sterkeste å oppsøke profesjonell faghjelp ved behov.